Meer informatie over Zorggroep Krimpen

In Krimpen aan den IJssel wordt al jarenlang op een prettige en informele wijze samengewerkt door huisartsen en lokale zorgaanbieders. Binnen deze samenwerking staan kwaliteit en toegankelijkheid van de zorg centraal.

Sinds het ontstaan van de plannen voor een nieuw en groter gezondheidscentrum, hebben de huisartsen de ambitie om de samenwerking verder te ontwikkelen. De huisartsen zijn ervan overtuigd dat het zorgaanbod voor de inwoners van Krimpen aan den IJssel nog beter georganiseerd kan worden als alle zorgaanbieders goede afspraken met elkaar maken.

Zorggroep Krimpen: Samen voor betere zorg!

Zorggroep Krimpen is een organisatie van en voor huisartsen in Krimpen aan den IJssel die zorgverleners verbindt, met de huisarts als zorgregisseur. Samen met andere zorgverleners werken wij aan het bevorderen van gezondheid. De Zorggroep ontzorgt de huisartsenpraktijken. Dit doen we door praktijken maximaal te faciliteren op allerlei actuele thema’s: toegankelijkheid van de huisartsenzorg, arbeidsmarkt en digitalisering, maar ook door voor alle huisartsenpraktijken projecten te initiëren en uit te voeren.

 

Tot slot

Zoals gezegd staat Zorggroep Krimpen voor de beste samenwerking tussen zorgaanbieders in Krimpen aan den IJssel, zowel binnen en buiten het nieuwe gezondheidscentrum. Maar bovenal staat u, als patiënt, centraal! Door binnen Zorggroep Krimpen goede afspraken te maken over de zorg voor patiënten, is de aanpak van de gezamenlijke zorgaanbieders meer op elkaar afgestemd. En daarmee willen we u de beste zorg leveren.